Ženich

Jak sladit ženicha s nevěstou, aby vypadali jako pár?

Víte, že se jako ženich máte barevně ladit s nevěstou, nikoli s výzdobou vaší svatební tabule? S nevěstou tvoříte na vaší svatbě nejdůležitější pár. Pokud se barevně sladíte, zaručeně budete vypadat na vaší svatbě nejlépe.

S barvou šatů nebo doplňků nevěsty se můžete sladit buď pánskou svatební vestou, anglickou kravatou a kapesníčkem, nebo pouze svatební kravatou s kapesníčkem. Další možností je sladit se s nevěstou jen díky kapesníčku do kapsy saka. I takto malý doplněk vás dá dohromady. Stačí vybrat podobnou barvu kapesníčku, jako má nevěsta šaty nebo doplňky, a vložit si ho do kapsy saka.

Pokud ovšem chcete vypadat opravdu skvěle, doporučujeme vám sladit kompletní pánský svatební set, tedy vestu, kravatu a kapesníček. Přečtěte si pár příkladů, jak se barevně sladit s nevěstou, a nechte se inspirovat.

Díky bílé košili, regatě a kapesníčku budete dokonale sladěni s nevěstou

Díky bílé košili, regatě a kapesníčku budete dokonale sladěni s nevěstou

Příklad: Nevěsta má bílé šaty se stříbrnými doplňky.

  1. Oblékněte si bílou košili na manžetové knoflíčky a k tomu svatební vestu s anglickou kravatou a kapesníčkem ve stříbrné barvě.
  2. Slaďte se bílou košilí a regatou, neboli anglickou kravatou, a kapesníčkem ve stříbrné barvě. V e-shopu BANDI VAMOS najdete několik barev a vzorů pánských regat.

Příklad: Nevěsta má smetanové šaty s květinovým vzorem.

  1. Vyberte si bílou košili a svatební vestu s anglickou kravatou a kapesníčkem ve smetanové barvě. Podívejte se na aktuální nabídku pánských svatebních setů pro ženicha.
  2. Oblékněte si smetanovou košili na manžetové knoflíčky a k ní si uvažte bílou svatební kravatu s květinovým vzorem.

Nevěsta se ženichem by měli být mezi svatebními hosty vždy párem číslo 1. Žádný jiný pár ze sestavy svatebních hostů by neměl vypadat lépe než oni. Pokud má nevěsta na svatbě oblečeny bílé svatební šaty, bílou obuv a bílé doplňky, může si ženich obléknout jakoukoli barevnou variantu košile, kravaty nebo svatební vesty.

Jaký máte názor vy na sladění barev nevěsty a ženicha? Napiště mi na Facebook.

Andrej Bandi Vámoš

Akce

Oblečte ženicha zcela zdarma

Oblečte ženicha zcela zdarma

Věděli jste, že u BANDI můžete obléct ženicha úplně zdarma? Stačí, když využijete jedinečné akce 3+1 nejdražší ZDARMA. Ušetříte tak tisíce korun.

Čtěte více